Den samme teknologiske tsunami som media, telekom og andre har opplevd før har for fullt nådd retail. Hvordan kan norske aktører kjempe for sin relevans når digitale assistenter som Amazon Alexa og Google Home tar over stua og anbefaler sine egne produkter? Hvordan fungerer disse nye hjelpende hånd og hvor nøyaktige er de i å forstå ord og sammenheng?

Les også – Alexa, the end of retail as we know it?

Hvor langt har teknologien rundt ubemannede butikker gått egentlig?  Hvordan er det mulig å bruke big data til å kunne kombinere vekst og lønnsomhet og dermed beholde og vinne markedsandeler?

Hvordan kan vekstselskaper med unik og spennende teknologi og etablerte aktører  jobbe sammen for å ikke gjenta de samme feilene som andre industrier har gjort?

Connect Østlandet, der jeg sitter som nestleder i styret,  har utviklet en arena for dette, der vekstselskaper og etablerte bedrifter utfordrer og får råd fra hverandre: Turning Tables konferanser. To banebrytende vekstselskaper presenterer sine muligheter og utfordringer for et panel bestående av eksperter fra ledende bedrifter i bransjen. Deretter presenterer en ledende etablert bedrift i bransjen sine utfordringer for at panel bestående av innovative vekstselskaper. Et engasjert publikum i salen deltar ivrig i diskusjonene.

Resultatet blir en lynrask innsikt i måter å løse felles problemstillinger på, som kanskje kan ende opp i varige partnerskap og til og med oppkjøp. Vi kompletterer konferansen med innsiktsfull foredrag om innovasjon og disrupsjon i bransjen.

Les også – Retail armageddon og erke-enhjørningen Spotify

Konferansen vil dekke følgende temaer:

  • Hvilke juridiske feller kan koste din bedrift dyrest ved utvikling av nye produkter og tjenester?
  • Hvordan lar seg kombinere eksplosiv vekst og lønnsomhet i en internett-drevet økonomi?
  • Hvor farlige er de globale internettøkosystemene og hvordan kan norske retailere kjempe for sin relevans?
  • Hvilke praktiske applikasjoner har big data og kunstig intelligens i retailbransjen?
  • Hvordan tjene penger ved å kombinere fysiske salgspunkter og nettbutikk?

Deltakerne vil ha mulighet til å teste Alexa selv, “live” i salen. 

20150624_it_echo04_480x

 

Interessert?

Meld-knapp


Program

08:30 Kaffe og registrering

09:00 Foredrag: Tre enkle konsepter som kommer til å snu retailpå hodet : Jens Andreas Huseby, Connect Østlandet

09:30 Panel 1: Netthandelsgruppen, en ny norsk online retailer, har vokst fra null til 50 millioner kroner i omsetning på bare tre år. Nå star Sverige på tur. Hvordan har de klart det? Hvilke utfordringer møter selskapet fremover og hvilke råd kan ekspertpanelet gi på veien til ny og lønnsom vekst ?

10:30 Kaffe

10:45 Foredrag: Watson – How artificial intelligence revolutionizes the retail industry: Kristoffer Gudmundsen, Country Manager Watson Customer Engagement – IBM

11:15 Panel 2: Telia, Nordens største mobiloperatør, har lykkes med å kombinere flere ulike fysiske og nettbaserte salgskanaler. Likevel opplever selskapet og bransjen utfordringer i deres innsats mot innovasjon og digitalisering. Hvilke råd kan et panel bestående av innovative vekstselskaper gi for å overkomme dem?

12:30 Lunsj

13:30 Digitale assistenter, Åndenes makt: Salvador Baille, daglig leder Intelis og nestleder styre, Connect Østlandet

14:00 Panel 3: Sannsyn er en norsk gründerbedrift som samler kundeinnsikt på tvers av fysiske og virtuelle salgskanaler og skaper personaliserte anbefalinger for kundene i sanntid. Selskapet vil vokse ved å øke deres portefølje av store, krevende kunder. Hvilke spilleregler gjelder i samtalene med disse? Hvordan sikre avtaler som oppfattes rettferdig av begge parter?

14:45 Kaffe

15:00 Foredrag: Innovasjon – Juridiske råd for Power Couples: Stig Nordal og Gisle Årnes, partnere i SANDS, forteller om hvordan gründerbedrifter og etablerte virksomheter kan få til et optimalt samarbeid fra et juridisk perspektiv.

15:30 Amazons Alexa , live demo. Marius Heier, CEO MittHjem og teknologientusiast

16:00 Wrap up og veien videre for deltakerne


Arrangeres av CONNECT Østlandet i partnerskap med

 

Noen uttalelser fra tidligere Turning Tables konferanser:

«På turning tables fikk vi god tilbakemelding og gode kritiske spørsmål fra et solid og kompetent panel, i tillegg var det veldig morsomt med mange dyktige folk i salen som tok ordet og så fulgte opp under lunsjen og i etterkant av arragementet… Turning Tables ga oss mange gode kontakter og åpnet opp flere nye muligheter som vi nå jobber videre med, en veldig bra og effektiv døråpner for Soliga!»
Soliga Energi

«Jeg ble invitert til Turning Tables i januar og ble positivt overrasket over både form og innhold. Fikk mye interessant feedback på egen presentasjon. Klar forretningsfokus. Mange innsiktsfulle personer deltok i åpen diskusjon. Det var meget verdifullt»
Bernt Arild Bremdal, på vegne av Fredrikstad Energi As

“Det var uten tvil en av de mer interessante eventene vi har deltatt på og var veldig relevant for oss. Vi fikk mye god innsikt gjennom andres erfaringer. Det står tydeligere for oss nå at vi gjør riktig i å fokusere på det private markedet først”
Eyr Medical

 

Meld deg på høstens mest produktive konferanse for norsk retail!

Meld-knapp

Følg oppdateringer, ekstra innhold og invitér dine Facebook venner på konferansens Facebook siden

Vi sees!

Interessant? Del gjerne!