Salvador Baille

Corporate Innovation

Foredrag og Workshops

Jeg har flere foredrag “in stock” for de som på kort tid vil danne seg en mening om trendene rundt innovasjon og teknologi.

Det er også mulig å bestille spesifikke foredrag, workshop og analyser.

Book foredrag eller workshop nederst på siden.

Mine foredrag finner du også hos Athenas.

“Salvador presenterer på en inspirerende og energisk måte, og hans lange erfaring og detaljkunnskap om bransjen skapte tillit og motivasjon for våre ledere. Tilbakemeldingene var utelukkende positive”

Inger Gløersen Folkeson
CFO
Telenor Digital Businesses


“Det er derfor utrolig spennende å få anledning til å gjøre en slik hands-on workshop på hvordan fremtidens buildingSMART plattform kan se ut sammen med Salvador! Vi lærte mye og er ekstra inspirerte for veien videre! Spesielt for hva vi kan bety for medlemmene våre og hvordan vi muliggjør at vi sammen oppnår bærekraftige byer og samfunn som er et av målene for FN og vår misjon. “

Sigve Pettersen
Chief Innovating Officer
buildingSMART


 “Innovasjon i etablerte bedrifter: The good, the bad and the ugly”

Hvilke reelle fordeler gir å satse på innovasjon innenfor og utenfor kjernevirksomheten og i hvilke grad bør man satse på disse to samtidig?Foredrag-Wideroe_2916

Hvorfor fortsetter de fleste bedriftene å konkurrere innen de samme produktområdene, selv om det ikke øker hverken deres markedsandel eller deres bunnlinje?

Hvordan er det så hardt for etablerte bedrifter å være innovative utenfor sin kjernevirksomhet?

Hvorfor går de fra pilot til pilot men klarer aldri å etablere kommersielle svar mot disruptive krefter?

Hva kan ledelsen og innovatørene gjøre for å overvinne intern motstand overfor nye idéer og inntektsstrømmer og lykkes?

”Salvador leverte et knall foredrag og performance på scenen. Stram regi og nøye oppbygning mot en finale som sørger for at han har den fulle oppmerksomhet fra salen. Karakter 6.”

Kent Jordet, leder Mediekonferanse 2017


“Kunstig Intelligens og digitale assistenter, Den tredje digitale tsunami”

Norske medier, retailere og produsenter måte overleve overgangen til internett og betingelsene som de nye digitale aggregeringsgigantene Google og Facebook har diktert. Nå vitner vi nok en ny digital revolusjon- kunstig intelligens og digitale assistenter. En ny digital tsunami er på gang og vil endre digitale forretningsmodller i medier på en måte ikke sett før  introduksjonen av iPhonen.

8292545493_8baa0b4f9c_o

Internasjonale aktører som Amazon med sin assistent Alexa overtar forbrukernes atferd og endrer “alt” på en gang:
 • Nye Distribusjonskanaler
 • Nye Aggregatorroller
 • Ny Brukerengasjement
 • Nye kjøpemønstre
 • Nye Innholdsleverandører
 • Nye forretningsmodeller på markedsføring

Hva kan norske medier gjøre for å tilpasse seg og vinne i det nye digitale landskapet?


Salvador bidro på Nordic VR Forum med oppsiktsvekkende og ny innsikt rundt digitale forretningsmodeller. Om du trenger noen som snakker med engasjement, sjarm og erfaring rundt verdiskapning i digitale kanaler er Salvador rett mann!

Håvard Røste, Nordic VR Forum

“Fra Retail Armageddon til Digital Renaissance, å skape ny konkurransekraft i norsk handel” 

Med høye kostnader, magre marginer og irrasjonell overetablering opplever norsk handel sin egen brutale armageddon.

Toppledere ønsker å være en endringsagent mens de selv innrømmer at de forstår altfor lite av den digitale tsunamien de opplever.ecommerce-1992280_1920

Amazon etablerer seg snart i Sverige.

Hvordan kan norsk retail forbli relevant også i fremtiden?

 


“Innovasjon i Finansbransjen – Velg elle bli valgt bort”

Corporate innovation er alltid et vanskelig tema, spesielt når det kommer til sterkt regulerte industrier som telekom, energi og finans. Tech-with-Dollar-Sign-11-15-728x373
Samtidig finnes det et sett med beste praksis som kan hjelpe lederne i finansbransjen å lykkes med innovasjon og med å ta noen noen avgjørende valg. Skal man integrere interne og eksterne startups i driften eller skal de få lov til å ha et kvasi-uavhengig liv? Er det best å utvikle nye konsepter selv eller å kjøpe en spennende Fintech aktør? Hvordan vite om virksomheten er klar for å drive med annet enn inkrementell innovasjon i det hele tatt?

“Plattformøkonomien – Samarbeid eller dø!”

Hvordan fungerer plattform-økonomien? Hvilke feller bør man unngå? Hvorfor er samarbeid på tvers av aktører og bransjen så viktig for å kunne konkurrere i et globalt marked? tp-platformForedraget inkluderer guidelines om hvordan å lykkes med utvikling og lansering av nye plattformtjenester med eksempler fra Norge og fra utlandet.

 

 

“Fremtidens ledelse – en driver for utvikling, innovasjon og endring”

Hvilke er de seks komponentene i en solid bedriftskultur? Hvordan blir disse påvirket av digitaliseringsbølgen? Hva kan toppledere og styrer gjøre for å bidra til å skape kultur for innovasjon og endringsevner?7263883898_157b7d5b69_zForedraget gir innsikt i hvilke best practices ledere må kunne implementere i organisasjonen, i hvilken grad de må følge med på teknologi og, ikke minst, hvordan digitalisering kommer til å påvirke deres rolle de neste årene.

“Digitalisering for ikke teknologer”

Jeg kan også levere faglige foredrag om enkelte teknologier. Hva de er, hvordan de fungerer, applikasjoner, hvorfor de er viktige og hva som de allerede kan levere vs. hva som fortsatt er hype.  MATRIX-Neo

 • Kunstig intelligens og maskinlæring
 • Cloud computing
 • Internet og Things (IoT)
 • Big Data
 • Kryptovalutaer
 • Muligheter rundt 5G

Kontakt meg for en uforpliktende samtale.

 

Salvador Baille, Daglig leder, Intelis

Huitfeldtsgate 34, 0253 Oslo

Mob: 901 10 637

email: salvador.baille@intelis.no