Salvador Baille

Innovasjon og teknologiledelse – Rådgivning. Analyse. Foredrag. Konferansier.

S.O.S. Innovasjon

En podcast av innovatører for innovatører

Du kan sende ditt spørsmål til ekspertpanelet i podcasten S.O.S. Innovasjon nederst på siden

Nyeste episode:

Obs! Det kan ta noen få sekunder før podcasten begynner å spilles av.

Lengre ned kan du også høre på de første episodene. Du kan høre på alle episodene av S.O.S Innovasjon på Podbean, på Apple Podcast og på Spotify. Abonner gjerne og ikke gå glipp av fremtidige episoder!

Lær mer om podcasten S.O.S INNOVASJON og formålet med dette prosjektet under lenkene til de første episodene. Meld deg gjerne på i Facebook gruppen S.O.S INNOVASJON og delta i debatten!

E1: Skal man delta på “innovasjonskonkurranser” eller fokusere på kunder og investorer? Hvordan innovere med veldig lavt budsjett?

E2: Hvordan få store selskaper til å stole på startups som leverandører? Hva slags kompetanse kreves for å lykkes med innovasjon i corporations?

E3: Skal man søke penger fra det offentlige eller gå direkte til investorer? Hvordan å skille gode fra dårlige innovasjonsprosjekter? Hvordan utvikle gjennomføringsevner på innovasjonsprosjekter?

E4: Hvordan kan man måle innovasjon? Hvordan kan man planlegge for innovasjon?

Å skape verdi for næringslivet er å øke vår felles kunnskap om innovasjon, teknologi, og forståelsen for forretning og økonomi som et fundamentalt grunnlag for suksess. Men vi kan ikke gjøre det hver for oss.

Denne podcasten skal derfor gi lytterne mulighet til å stille spørsmål og få svar om innovasjon og teknologiledelse fra et panel som består av prominente figurer i vårt fag. Hver fjerde uke skal panelet byttes ut slik at vi tar vare på mangfold og variasjon i perspektiver, kunnskap og erfaringer. Det synes jeg er viktig. 

I tillegg skal på slutten av hver episode en ny startup få mulighet til å presentere seg selv for resten av verden i 5-10 minutters format. Det kan være en pitch for investorer, eller å snakke ut om utfordringer og muligheter, reklamere for ledige stillinger i bedriften eller hva de enn vil. I noen minutter tilhører mikrofonen dem.

Innovatører, corporate venture, inkubatorer, ansatte i virkemiddelapparatet og investorer – nå har dere muligheten til å få svar på alle de spørsmålene som dere har lurt på lenge!

Du kan stille dine spørsmål på Facebook gruppen S.O.S. INNOVASJON eller bruke skjemaet nedenfor. Da forblir du anonym og ingen andre kan se at det var deg som stilte spørsmålet. Du kan selvfølgelig også sende en mail direkte til meg på salvador.baille@intelis.no.

Synes du at dette høres interessant ut for dine peers og for de som tror på utveksling av erfaringer og kunnskap rundt innovasjon? Del gjerne : )