Rett før og etter Juleferie ble Torgeir Waterhouse og jeg invitert til Shifter podkast for å snakke om temaer å reflektere om og å bygge en forretningsstrategi på. Noen av disse temaene var knyttet til nyheter, mens andre var mer langsiktige og gode til å ha i baktankene når man skal ta de store beslutningene for 2020. Dersom leseren ikke har hørt på disse to podkastene ennå, så er det kanskje på tide å gjøre det nå?

Podkast 1:

  • Realpolitikk, Kina, Europa, USA
  • IoT vs IoS(hit)
  • Streaming Wars
  • Hva har teknologi gjort med oppfatningen av en felles virkelighet?
  • Noen streaming tips

Du kan høre på podkast 1 HER

Vil du ha meg som konferansier eller foredragsholder om innovasjon og digitalisering av din bransje, eller et annet tema du brenner for? Eller vil du diskutere en konkret problemstilling med meg? Trykk på knappen!

Podkast 2:

  • Hvordan unngå friksjon i vårt samfunn ved bruk av teknologi og når ?
  • De store debattene – Lær noe og bli bedre. Fremtiden venter på ingen.
  • Bærekrafts-fluff?

Du kan høre på podkast 2 HER

Interessant? Del gjerne!