Jeg startet denne bloggen i april i år, og begynte å skrive regelmessig i august. Omtrent 800 mennesker får hver post i mailboksen sin. Flere av postene har også blitt publisert i etablerte medier som E24.no.

Nederst finner dere en kort liste med noen av de mest populære blogginnleggene i år.

Siden august har antall lesere økt kraftig hver eneste måned og noen av postene har skapt heftig debatt i sosiale medier. Bloggen har hatt flere gjestebloggere også, som har skrevet om varierte temaer, fra omnichannel til blockchain.

I oktober introduserte jeg videointervjuer og podcast med toppledere i norsk næringsliv én gang i måneden. Temaet er selvfølgelig innovasjon og teknologiledelse. Responsen har vært svært positiv og vi har allerede flere spennende intervjuobjekter klare for interessante dialoger fra januar.

Jeg ser fram til 2017. Teknologi er umulig å stoppe. Denne bloggen skal fortsette å være et verktøy som hjelper toppledere og beslutningstakere til å bruke denne utømmelige ressursen til det beste for deres organisasjon og for samfunnet generelt.

Jeg ønsker alle sammen en riktig god Jul og et fantastisk 2017!

Hilsen,

Salvador