Du kan stille dine spørsmål til panelet i S.O.S Innovasjon nederst på siden

I denne episoden av S.OS. Innovasjon svarer Tom Aas, CEO i LeadX, Julia Paulsen, Head of Marketing and Digital Sales i Aprila Bank og Jostein Dalland, CEO i Spinchip Diagnostics, på deres spørsmål om innovasjon og teknologiledelse for siste gang i denne omgangen.

  • Hvordan kan man måle innovasjon?
  • Hvordan kan man planlegge for innovasjon?

Du kan ellers høre på denne episoden både på Apple Podcast og på Spotify.

Registrer gjerne din epost for å få sendt et varsel hver gang det publiseres en ny podcast episode eller blogginnlegg

Vekker diskusjonen tanker hos deg? Du kan stille dine spørsmål eller kommentere ved å melde deg på Facebook gruppen S.O.S. Innovasjon eller bruke skjemaet nedenfor. Da forblir du anonym og ingen andre kan se at det var deg som stilte spørsmålet. Du kan selvfølgelig også sende en mail direkte til meg på salvador.baille@intelis.no.

Synes du at dette høres interessant ut for dine peers og for de som tror på utveksling av erfaringer og kunnskap rundt innovasjon? Del gjerne : )