Du kan stille dine spørsmål til panelet i S.O.S Innovasjon nederst på siden

I denne episoden av S.OS. Innovasjon svarer Christian Horn Hanssen, Investment Manager i Schibsted Growth Norge, Christine Corkery Steinsholt, gründer i Listfully og Bjarne Tvete, Administrerende Direktør i Aggrator, på deres spørsmål om innovasjon og teknologiledelse. Denne gangen:

  • Hvordan kan man organisere innovasjonsprosjekter på en effektiv måte?
  • Bør man ha en dedikert partner avdeling for å akselerere innovasjon?

Featured startup: The Art Trotter med Alisa Mamonova og en hyggelig overraskelse for alle lyttere av S.O.S Innovasjon. Klikk på denne lenken og bruk kode INNOVASJON som vil gi deg 50% rabatt på ordinær pris på The Art Trotter første kurs!

Du kan ellers høre på denne episoden både på Apple Podcast og på Spotify.

Obs! Det kan ta noen få sekunder før podcasten begynner å spille

Registrer gjerne din epost for å få sendt et varsel hver gang det publiseres en ny podcast episode eller blogginnlegg

Vekker diskusjonen tanker hos deg? Du kan stille dine spørsmål eller kommentere ved å melde deg på Facebook gruppen S.O.S. Innovasjon eller bruke skjemaet nedenfor. Da forblir du anonym og ingen andre kan se at det var deg som stilte spørsmålet. Du kan selvfølgelig også sende en mail direkte til meg på salvador.baille@intelis.no.

Synes du at dette høres interessant ut for dine peers og for de som tror på utveksling av erfaringer og kunnskap rundt innovasjon? Del gjerne : )