Mine «Top notch» management bøker

Jeg har blitt spurt flere ganger om hvilke bøker jeg kan anbefale for å komme seg «up to speed» på innovasjon og teknologiledelse. Spørsmålet er forståelig og klokt, fordi det finnes mange gode bøker om disse to temaene.

Jeg har samlet verkene som har påvirket meg mest og som jeg har funnet spesielt nyttig både i min rolle som foreleser i forretningsutvikling, som arbeidstaker i corporate innovasjonsmiljøer og som rådgiver.

Jeg håper at du finner listen interessant og bøkene du velger å lese nyttige.

Lenken til listen finner dere her eller under menyen «Anbefalte bøker» øverst på hjemmesiden. Dersom dere har egne forslag kan dere bidra til listen ved å bruke kommentarboksen på siden.

Enjoy! And share if you care!

Forfatter: Salvador Baille

Daglig leder ved Intelis, et rådgivingsfirma med fokus på Innovasjon og teknologiledelse.

1 thought on “Mine «Top notch» management bøker”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s