Torsdag 27. oktober sto jeg på scenen i Oslo Spektrum og holdt Key Note om de store trendene og mulighetene som en verden i dramatisk endring åpner for de som tørr. Teknologier som Cloud, Edge computing og AI står sentrale når det kommer til å overkomme utfordringene vi står foran, fra demografisk kollaps til energimangel og stadig høyere regulatoriske krav. Over 700 personer i salen og online gjorde det ti en helt unik opplevelse.

Det ble også en mulighet for å oppdatere meg selv på den store forandringen som hele PC industrien – og DELL – har gjennomgått de siste årene. Interessant også å bekrefte at sikkerhet allerede tar en stadig større rolle i samfunnet, men at ikke alle tar et så kritisk tema alvorlig nok.

Foredraget jeg holdt heter “Større utfordringer, mer technology”, og du kan booke det allerede nå!

“Om du skulle trenge en inspirerende faglig oppdatering om de største utfordringene og trendene, bør du få med deg dette foredraget. Salvadors foredrag er ikke bare relevant for selskaper i en urolig tid, men også for deg som privatperson.
Her får du ikke bare de store trendene, men også innsikt i hvordan overkomme de store utfordringene.

Salvador har en tilstedeværelse på scenen som gjør at vi alle blir engasjerte og blir en del av fortellingen hans.”

Geir Rostadmo-Strømme, Managing Director at Dell Technologies Norway