Mange av dere kjenner meg gjennom denne bloggen og mine innlegg i E24, eller fra mine poster i sosiale medier. De fleste har sikkert også hørt på de gode samtalene som Lucas Weldeghebriel og jeg har hatt i flere anledninger på Shifter podcast.

Noe av det mest hyggelig jeg opplever er faktisk at mange fortsatt tar kontakt for å si at dere savner observasjonene og konklusjonene som resulterte av diskusjonene mellom Lucas og meg.

Jeg har derfor bestemt meg for å starte min egen podcast. Likevel hadde jeg ikke gjort det hvis det skulle bli nok en podcast som mange andre. Jeg vil gjøre noe nytt. Jeg vil gjøre noe som øker vår felles kunnskap om innovasjon, teknologi, og forståelsen for forretning og økonomi som et fundamentalt grunnlag for suksess.

Jeg vil gjøre dette sammen med alle dere innovatører i Norge.

Denne nye podcasten skal nemlig gi lyttere selv mulighet til å stille spørsmål og få svar fra et panel som består av prominente figurer i vårt fag. Hver fjerde uke skal dog panelet byttes ut slik at vi tar vare på mangfold og variasjon i perspektiver, kunnskap og erfaringer. Det synes jeg er viktig. 

Dere kan allerede nå sende deres spørsmål, lange, korte, generelle eller veldig presise til salvador.baille@intelis.no . Avsenderen blir ikke avslørt.

Og det er ikke alt.

På slutten av hver episode skal en ny startup få mulighet til å presentere seg selv i 5 minutters format for resten av verden. Det kan være en pitch for investorer, eller å snakke ut om utfordringer og muligheter, reklamere for ledige stillinger i bedriften eller hva de enn vil. I fem minutter tilhører mikrofonen dem.

Innovatører, corporate venture, inkubatorer, ansatte i virkemiddelapparatet og investorer – heng med, fordi dette blir gøy!

De fire første episodene er allerede spilt inn og publisert, og det første panelet kunne ikke vært mer kunnskapsrik og erfaren:

Dere kan allerede nå sende deres spørsmål til salvador.baille@intelis.no

Den første startup som tar mikrofonen er faktisk Aprila Bank, presentert av CEO Halvor Lande.

Og navnet på podcasten?

S.O.S. INNOVASJON

Fordi sammen skal vi redde dagen.

Interessant? Del gjerne!