Les programmet og meld deg på 

Her-knapp

Transport og mobilitet er i rivende utvikling. Nye teknologier og forretningsmodeller utfolder seg i en takt som de færreste kunne forestille seg for bare noen få år siden. Etablerte “corporations” og nye dynamiske startups er nødt til å jobbe sammen hvis Norge skal lykkes på området mobilitet foran store og umettelige aktører fra USA og Asia.

INTELIS, sammen med Abelia, Smart Innovation Norway og ITS Norway inviterer til konferansen “Disrupting Innovation”. Formålet er nettopp å hjelpe etablerte selskaper og relevante startups å samarbeide på direkten under konferansen om spørsmålene som:

  • Hvordan kan etablerte bedrifter utvikle nye mobilitetskonsepter utenfor kjernen?
  • Kan man løse “the last mile” problemstillingen med bruk av ny teknologi?
  • Hvor langt unna er vi egentlig et samfunn med selvkjørende biler?
  • Hvilke deler av infrastrukturen må transformeres for at nye transportmuligheter kan blomstre

Denne konferansen inngår i Turning Tables serien.

Turning Tables er et nytt konsept utviklet av INTELIS i samarbeid med Abelia og Smart Innovation Norway. I denne serien med konferanser snur vi vanlig praksis på hodet. Her er det etablerte bedrifter, og ikke bare startups, som presenterer sine utfordringer og veivalg for et panel som består av nettopp startups og eksperter fra innovasjonsmiljøet og får råd. Et engasjert publikum i salen deltar ivrig i diskusjonene.

Med dette oppsettet får man raskt innsikt i måter å løse felles problemstillinger på, som i beste fall kan ende opp i varige partnerskap eller oppkjøp. Vi kompletterer konferansen med en match-making lunsj, innsiktsfulle foredrag om utviklingen i bransjen og en “fireplace” med relevante eksperter som svarer på spørsmål fra salen.

Denne gangen er altså temaet Transport og Mobilitet. Tagline er derfor “Disrupting Transportation” og de selskapene som har takket ja til utfordringen er:

  • Møller Mobility group, ved Håvard Andersen, Head of Strategy & Business Development
  • Meshcrafts, ved Paal Christian Myhre, CEO
  • Acando, ved Jone Løvvik, SVP and Head of Strategic Programs

Diskusjonen under fireplace vil ledes av Daniel Ras-Vidal, Innovasjonsdirektør i Abelia.  Blant ekspertene i salen vil vi ha Wasim Rashid (DnB), Andreas Thorsheim (Otovo), Anette Melbye (Rekode), Salvador Baille (INTELIS), Jenny Simonsen (ITS Norway), Trine Wildt Andersen (Smart Innovation Norway) og Henrik Hatlebrekke (StartUp Lab)

Noen tilbakemeldinger fra tidligere Turning Tables konferanser:

Positivt overrasket over både form og innhold. Fikk mye interessant feedback på egen presentasjon. Klart forretningsfokus. Mange innsiktsfulle personer deltok i åpen diskusjon. Det var meget verdifullt
Bernt Arild Bremdal, Fredrikstad Energi As

Det var uten tvil en av de mer interessante eventene vi har deltatt på og var veldig relevant for oss. Det står tydeligere for oss nå at vi gjør riktig i å fokusere på det private markedet først
Eyr Medical

Les programmet og meld deg på 

Her-knapp

DATO: 27. November 2018

STED: Abelia / NHO kontor , Middelthuns gate 27, Oslo

Velkommen!