På Telenor IoT gathering 2019 holdt jeg et foredrag om mulighetene som finnes bak den perfekte kombinasjonen av AI + IoT+ 5G, den såkalte perfekte stormen. Foredraget heter “Gull i den perfekte stormen”. Hvordan tjene penger på denne unike kombinasjonen av nye digitale teknologier?Foredraget varte i 21 minutter, men jeg har valgt en snutt av det på rundt 2 min. Her viser jeg hvordan The Coca Cola Company har skapt flere nye produkter ved bruk av nettopp IoT og AI. Andre selskaper og spennende caser jeg presenterte var Salesforce og General Electric.

Hvilke nye produkter kan ditt selskap også skape ved riktig bruk av teknologi? Kaster du bort tiden og anstrengelser på å bruke teknologi og digitalisering på kun å kutte kostnader på samme måte som konkurrenten din gjør? Eller velger du “The Coca Cola Way”?

Salvador Baille – “Gull i den perfekte stormen”

Vi du se hele foredraget? Send meg en mail: salvador.baille@intelis.no . Jeg vil automatisk legge deg til i maillisten min og du vil få et varsel hver gang jeg publiserer et nytt blogginnlegg.

Interessant? Del gjerne!