Som sikkert flere av dere allerede vet var jeg i Silicon Valley i desember. Jeg var der i min rolle som rådgiver for sPerformance, en norsk oppstartsbedrift. Med deres produkt, LeadX, vil selskapet revolusjonere måten bedrifter håndterer salg og leads på.

Sammen med Tom Aas, CEO i sPerformance og Lorenzo Ruscelli fra Smart Innovation Norway, ble turen til en tornado av møter med investorer, rådgivere, pitch coacher og akseleratorer. Turen har blitt til en nettserie i fem episoder der vi har dokumentert oppturer, nedturer, og det vi lærte om å kjøre business i verdens tøffeste og beste miljø for innovasjon. Vårt mål var å dokumentere det vi opplevde der, slik at alle i innovasjonsmiljøet i Norge kan være bedre forberedt når de selv drar til “The Bay area”. Bli med på eventyret og følg serien på Shifter.no fra torsdag 25. april!

Jeg er også klar med et nytt foredrag om mine erfaringer fra turen. Foredraget kombinerer fortellinger, nyttige tips og råd, samt videomateriale fra serien. Hva kan norske bedrifter lære av verdens hovedstad for innovasjon? Ta kontakt!

Tom Aas, CEO i sPerformance, forklarer sitt produkt – LeadX – for Arne Tonning i Nordic innovation House, Palo Alto

Interessant? Del gjerne!