I denne episoden av S.OS. Innovasjon diskuterer Jostein Dalland, CEO i Spinchip Diagnostics og tidligere konserndirektør i Storebrand hvordan å få store bedrifter til å få inn en startup som leverandør, en betent tema for mange.

Du kan stille dine spørsmål til panelet i S.O.S Innovasjon nederst på siden

Sammen med Julia Paulsen, Head of Marketing and Digital Sales i Aprila Bank og Tom Aas, CEO i LeadX, gir trioen svar på dette spørsmålet, men også på et betent tema for mange: Hva slags kompetanse kreves for å lykkes med innovasjon?

Registrer gjerne din epost for å få sendt et varsel hver gang det publiseres en ny podcast episode eller blogginnlegg

Du kan ellers høre på denne episoden både på Apple Podcast og på Spotify.

Du kan stille dine spørsmål eller kommentere ved å melde deg på Facebook gruppen S.O.S. Innovasjon eller bruke skjemaet nedenfor. Da forblir du anonym og ingen andre kan se at det var deg som stilte spørsmålet. Du kan selvfølgelig også sende en mail direkte til meg på salvador.baille@intelis.no.

Synes du at dette høres interessant ut for dine peers og for de som tror på utveksling av erfaringer og kunnskap rundt innovasjon? Del gjerne : )